העיתונאי בן כספית יצא אמש (ד') למתקפה חריפה נגד ערוץ 14, בעקבות דיווח בערוץ לפיו במהלך עדותו של היועץ המשפטי לממשלה לשעבר, אביחי מנדלבליט, הציג סנגורו של ראש הממשלה, עו"ד עמית חדד, מסמכים המעידים כי נהגי ראש הממשלה שימשו כמקורות מידע של כספית. כספית הכחיש את הדברים, והבהיר כי כל מי שיחזור על הדיווח יחשוף את עצמו לתביעת דיבה. בנוסף הודיע כספית כי ערוץ 14 עצמו יחטוף ממנו תביעה כבר למחרת בבוקר בגין עניין אחר.

"כל מי שיחזור על השקר הזה, יחשוף את עצמו לתביעה"

בתגובה לדיווח, הבהיר כספית בפוסט נחרץ כי הדברים שקריים לחלוטין. "נחשפתי לזה רק עכשיו. מדובר, כמובן, בשקר גס, מתועב ומוחלט", כתב כספית. "הקונסיליירי שמכונה בטעות עו"ד עמית חדד לא הציג שום מסמך שמעיד על המקורות שלי. מעולם לא הפעלתי שום נהג של שום ראש ממשלה".

כספית אף הוסיף בציניות: "הלוואי שהייתי מפעיל, כי נהגי ראש הממשלה יודעים הרבה מאוד דברים, אבל מעולם לא הצלחתי להפעיל, לדבר, להגיע או אפילו להחזיק מספר טלפון של נהג כלשהו. עיתונאי שיצליח לדובב נהג של ראש ממשלה ראוי לצל"ש. לצערי, אני אצטרך לדלג על הצל"ש הזה". בסיום דבריו שיגר כספית אזהרה משפטית תקיפה: "כל מי שיחזור על השקר הזה, יחשוף את עצמו לתביעת דיבה. ערוץ 14 יחטוף תביעה כזו מחר בבוקר (בעניין אחר)".