ריקול למוצר שיש בכל מקפיא בסופר: הצרכנים מתבקשים שלא לצרוך

משרד הבריאות מזהיר את הציבור מצריכת מוצרי הפסטלים של "הסיגרים של בלפור" ומוצרי הקובה של "הקובה של אילנית", זאת מכיוון שמקור המוצרים אינו ידוע והיצרנים אינם מוכרים למשרד הבריאות

חדשות כיפה חדשות כיפה 14/10/26 16:39 ג בחשון התשפז | עודכן בתאריך 14/10/26 16:40

עקבו אחרינו בגוגל

משרד הבריאות מזהיר את הציבור מצריכת מוצרי הפסטלים של "הסיגרים של בלפור" ומוצרי הקובה של "הקובה של אילנית", מכלל גדלי האריזות המשווקים ומכלל תאריכי התפוגה. במהלך פעילות פיקוח שגרתית שביצעו מפקחי שירות המזון במשרד הבריאות, וכן בעקבות תלונת אזרח שהתקבלה במשרד, נמצא כי היצרנים אינם מוכרים למשרד הבריאות וכי מקור המוצרים אינו ידוע.

פרטי המוצרים:

שם המותג: "הסיגרים של בלפור"

שמות המוצרים:

ריקול למוצר שיש בכל מקפיא בסופר: הצרכנים מתבקשים שלא לצרוך
סופר, ארכיון |, צילום: monticello,Shutterstock
  • פסטל תפו"א

  • פסטל פיקנטי

  • פסטל חריף

שם המותג: "הקובה של אילנית

שמות המוצרים:

  • קובה בשר לבישול

  • קובה בשר לטיגון

גדלי האריזות: כלל הגדלים המשווקים

תאריכי תפוגה: כלל תאריכי התפוגה

הצרכנים מתבקשים שלא לצרוך
הצרכנים מתבקשים שלא לצרוך, צילום: משרד הבריאות

הציבור מתבקש שלא לצרוך את המוצרים ולהקפיד לרכוש מוצרי מזון ממקורות מוכרים וממשווקים מורשים בלבד. שירות המזון במשרד הבריאות ממשיך בבדיקת המקרה ויפעל לאיתור מוצרים המשווקים ממקורות שאינם ידועים. ככל שתימצא הפרה של דרישות החקיקה והתקינה בישראל, יינקטו כלל האמצעים העומדים לרשות המשרד, בשיתוף הגורמים המוסמכים. לפרטים נוספים ניתן לפנות למוקד קול הבריאות 5400*.