אקו"ם פרסמה הבוקר את נתוני ההשמעות בתחנות הרדיו בישראל במהלך שנת תשפ"ו. הנתונים מבוססים על מערכת AcumOnAir, המנטרת 34 תחנות רדיו ארציות ואזוריות. במקום הראשון ניצב "מדע בדיוני" של אייל גולן, אחריו "עוף מוזר" של פאר טסי ובמקום השלישי "MICHELLE" של נועם בתן.

פאר טסי עם 4 שירים בעשירייה הראשונה

בעשירייה הראשונה נמצאים גם "מה יהיה מחר" של פאר טסי, "כולם גנבים" של אושר כהן, "רוקי" של אודיה אזולאי, "מלכת הדור" של עומר אדם, "הלוואי" של חנן בן ארי ופאר טסי, "היא לא יודעת למה" של פאר טסי ו"כל עכבה לטובה" של בן צור.

ההצלחה של פאר טסי בולטת במיוחד, לאחר שארבעה משיריו נכנסו לעשירייה המובילה. בגזרת היוצרים, אבי אוחיון ממשיך להחזיק במקום הראשון זו השנה השמינית ברציפות, בעוד צליל קליפי היא היוצרת המושמעת ביותר.

בדירוג המבצעים הגברים אייל גולן נמצא בפסגה, לפני עומר אדם, אריק איינשטיין ז"ל, שלמה ארצי ופאר טסי. בקרב המבצעות, שרית חדד שומרת על המקום הראשון, אחריה עדן בן זקן, אודיה אזולאי, אגם בוחבוט ויהודית רביץ.

מנכ"ל אקו"ם, אסף נחום, אמר: "גם שנת תשפ"ו הייתה שנה פורה ביצירה הישראלית. אקו"ם תמשיך ללוות את היוצרות והיוצרים בגאווה, תוך קידום וחיזוק יצירתם. אני מאחל ליוצרות וליוצרים שלנו שנה חדשה ופורייה של יצירה, עשייה ומוסיקה טובה שתמשיך לשמח ולרגש את כל עם ישראל".

יו"ר דירקטוריון אקו"ם, יואב גינאי, מסר: "אנחנו באקו"ם נמשיך גם בשנת הקרובה לעמוד על המשמר עבור הזכויות של כל היוצרות ויוצרי המוסיקה בישראל. כבר תשעה עשורים שהפעילות של האגודה מחזקת את תעשיית המוסיקה, שומרת על היצירה ומעניקה רוח גבית ואיתנה. בשם דירקטוריון אקו"ם, אני מאחל לכל יוצרות ויוצרי המוסיקה בישראל בכל הסוגות, וכן למו"לים ולמשוררות.ים שנה טובה. שתהיה זו שנת שלום מבית ומחוץ".