הוא ניצח בענק: לשורד השבי ואשתו נולדה בת

לאלקנה בוחבוט ואשתו רבקה נולדה בת, אחות קטנה לבנם הבכור ראם. האירוע המרגש קורה כמעט שנה לאחר ששוחרר משבי החמאס, שם היה במשך 738 ימים

חדשות כיפה חדשות כיפה 28/08/26 09:32 טו באלול התשפו | עודכן בתאריך 28/08/26 09:34

הוא ניצח בענק: לשורד השבי ואשתו נולדה בת
אלקנה בוחבוט ואשתו רבקה, צילום: Yossi Aloni,FLASH 90

שורד השבי אלקנה בוחבוט ורעייתו רבקה קיבלו לעולם את בתם השנייה, שהצטרפה למשפחה והפכה לאחותו הקטנה של ראם. בנם הבכור צפוי להתחיל את לימודיו בכיתה א' בעוד ימים אחדים, וכעת הוא מתכונן גם לתפקיד החדש כאח גדול.

738 ימים בשבי

בוחבוט, בן 37, הוא מפיק ישראלי שנחטף על ידי ארגון הטרור חמאס במהלך הטבח בפסטיבל נובה סמוך לרעים, במסגרת אירועי שבעה באוקטובר. 738 ימים לאחר שנלקח לשבי, הוא שוחרר באוקטובר 2025 במסגרת הסכם שחרור החטופים ושב להתאחד עם בני משפחתו.

מאז שובו לישראל, המשפחה נמצאת בתהליך של חזרה ובנייה מחדש של חייה. לידת הבת מגיעה כמעט שנה לאחר חזרתו של בוחבוט מהשבי, ובני המשפחה חוגגים כעת את התרחבות התא המשפחתי ואת תחילתו של פרק חדש בחייהם.