בלשי תחנת לב תל אביב במרחב ירקון עצרו נהג מונית בן 56 מרחובות, בחשד שגנב את כרטיס האשראי של קשיש בן 75, ביצע באמצעותו רכישות באלפי שקלים והותיר את הקשיש לבדו בצפון תל אביב. החשוד נעצר בתום פעילות סמויה, והיום יובא לדיון בהארכת מעצרו בבית המשפט.

נהג המונית נטל את כרטיס האשראי של הקשיש וביצע באמצעותו רכישות באלפי שקלים

לפי החשד, נהג המונית הוזמן להסיע את הקשיש ממתקן רפואי במרכז תל אביב לעיר אחרת. במהלך הנסיעה הוא נטל את כרטיס האשראי של הקשיש וביצע באמצעותו רכישות באלפי שקלים. במקום להסיע את הקשיש ליעדו, הוריד אותו בצפון תל אביב והותיר אותו שם לבדו.

החקירה נפתחה בעקבות תלונה שהוגשה במשטרה. במסגרת החקירה אספו בלשי תחנת לב תל אביב ראיות לכאורה נגד החשוד, ובית המשפט הוציא צו מעצר נגדו בחשד לעבירות גניבה והונאה. לאחר מכן הוא נעצר, נחקר במשטרה, והיום צפוי להתקיים דיון בעניינו בבית המשפט.