טראמפ הודיע על תקיפה חריגה בטהרן: "חיסלנו רבים מבכירי הצבא"

נשיא ארה"ב הודיע על מתקפה חריגה בטהרן במסגרתה חוסלו מנהיגים רבים במדינה: "הם הושמדו יחד עם דברים נוספים". מנהל התקשורת של הבית הלבן: הנשיא העביר את סוף השבוע של חג הפסחא בחדר הסגלגל

חדשות כיפה חדשות כיפה 04/04/26 23:49 יז בניסן התשפו | עודכן בתאריך 30/04/26 22:34

טראמפ הודיע על תקיפה חריגה בטהרן: "חיסלנו רבים מבכירי הצבא"
לקראת מבצע באיראן, צילום: פלאש 90,שאטרסטוק וקאנבה

נשיא ארה"ב הודיע בפוסט שהעלה לרשת החברתית שלו על תקיפה חריגה בטהרן. בפוסט שהעלתה כתב טראמפ: "רבים ממנהיגי הצבא של איראן, אשר הובילו אותם בצורה גרועה ולא חכמה, חוסלו, יחד עם הרבה דברים אחרים, בתקיפה המסיבית הזו בטהרן!". קודם לכן, מנהל התקשורת של הבית הלבן שיתף: באופן חריג - הנשיא טראמפ העביר את סוף השבוע של חג הפסחא בחדר הסגלגל ובבית הלבן.

טראמפ: 48 שעות לפתיחת הגיהנום על איראן

טראמפ הזכיר הערב (שבת) כי הדד ליין שלו לפתיחת מיצרי הורמוז הולך ומתקרב כאשר נותרו 48 שעות לתאריך היעד. "זוכרים כשנתתי לאיראן עשרה ימים להגיע להסכם או לפתוח את מצר הורמוז?" כתב טראמפ, "הזמן אוזל - 48 שעות לפני שכל הגיהינום ייפול עליהם. תהילה לאל".