דוברו של נתניהו זיו אגמון הודיע מוקדם יותר השבוע על עזיבת השלכה בשל הציטוטים הגזעניים שנקשרו בשמו בפרסום של עמית סגל. בהודעה שהוציא אחר המקרה טען אגמון כי דבריו על העדה המרוקאית "הוצאו מהקשרם", אך הוסיף כי יעזוב את תפקידו.עתה אגמון מוציא הודעת הכחשה נוספת, הפעם בקשר לציטוטים שטענו כי המצרים ניסו להתריע בפני ישראל על הטבח.
"האירוע המתואר היה שקרי ומעולם לא התרחש"
"לאור שאלות ופניות עיתונאים אבקש להבהיר", כותב אגגמון בהודעה שהוציא, "כפי שכבר ציינתי בהודעתי השבוע, מרבית הציטוטים שיוחסו לי נעשו תוך עיוותן והוצאתן מהקשרן, ומקורן בשיחות פרטיות ואישיות שהתנהלו שנים רבות בטרם נכנסתי ללשכת רה"מ".
"כך הדבר גם באשר לציטוט הנוגע לפרסום על 'הודעה מצרית שקדמה ל-7.10'. גם במקרה זה הדברים הוצאו מהקשרם, ונאמרו כשהייתי אזרח מן השורה ונחשפתי, בדומה לכלל הציבור, לידיעה תקשורתית שפורסמה בעניין". לפי אגמון, הידיעה האמורה "הופרכה, ועם כניסתי לתפקיד בלשכת רה"מ הבנתי גם מדוע - האירוע המתואר היה שקרי ומעולם לא התרחש".