מבצע "שאגת הארי" נכנס לשבוע השלישי, אך השפעתו על התעופה האזרחית בישראל עדיין מורגשת היטב. המרחב האווירי נותר סגור ברובו, כאשר הפעילות מתאפשרת בשלב זה כמעט אך ורק לטיסות חילוץ שמפעילות חברות תעופה ישראליות, בעוד שגרת הטיסות הרגילה רחוקה מחזרה, כאשר חברת KLM ההולנדית הודיעה כי תשהה את חזרתה לארץ עד ה-11.4.
חברות התעופה עדיין לא חוזרות
במקביל, חברות תעופה זרות ממשיכות לדחות את חזרתן לישראל, דווקא בתקופה רגישה שבה הביקוש לטיסות צפוי לעלות לקראת חג הפסח. אייר פראנס הודיעה על דחייה עד 28.3, יונייטד איירליינס הרחיקה לכת עם השעיה עד 14 ביוני, ודלתא האמריקאית עדכנה על חזרה מתוכננת רק ב 31.5.
רשימת הדחיות מתארכת וכוללת גם את וויז אייר עד 7.4, קבוצת לופטהנזה עד 9.4, בריטיש איירווייז עד 31.5, טוס אייר ובלו בירד עד 29.3, אאיגן עד 22.4, סייפרוס איירווייז עד 1.4, איבריה עד 1.5, ITA עד 9.4, לוט עד 31.5, אייר קנדה עד 2.5, אתיופיאן עד 22.3, פליי דובאי עד 30.4, איתיחאד עד 31.3 ואייר אינדיה עד 2.5.
לצד הדחיות, ישנן חברות רבות שעדיין לא שבו לפעילות בישראל מאז המלחמה עם איראן ביוני 2025, בהן אמריקן איירליינס, TAP הפורטוגלית, איזי ג'ט, ריינאייר, אמירייטס, גאלף אייר, וירג'ין אטלנטיק, וולינג, טורקיש, פגסוס, קתאי פסיפיק, קוריאן אייר, רויאל ג'ורדניאן, רויאל אייר מארוק, פינאייר ואייר סרביה.