שר המשפטים הבא: ההצעה הדרמטית שקיבל עמית סגל מנתניהו

הפרשן הפוליטי של ערוץ 12 חשף את ההצעה הדרמטית שקיבל מנתניהו כדי שיצטרף לפוליטיקה: שר המשפטים הבא ומקום 4 בליכוד. "אתה עוד תצטער על זה"

חדשות כיפה חדשות כיפה 24/02/26 11:23 ז באדר התשפו

שר המשפטים הבא: ההצעה הדרמטית שקיבל עמית סגל מנתניהו
עמית סגל, נתניהו ושרה, צילום: Hadas Parush/Flash90, Chaim Goldberg,FLASH 90

הפרשן הפוליטי של ערוץ 12, עמית סגל, חשף את ניסיונות ראש הממשלה לגייסו לשורות מפלגת הליכוד. "לפני שלוש שנים נתניהו היה ראש האופוזיציה, והגעתי לפגישה אצלו במצודת זאב, זה היה ערב הבחירות, הוא אמר לי, אני רוצה להציע לך את המקום ה-14 ברשימת הליכוד לכנסת".

הוא אמר לי: "אתה עוד תצטער על זה"

סגל המשיך והסביר מה הייתה המוטיביציה להצעה לדעתו. "הבנתי למה הוא מציע לי, לא בגלל העיניים היפות שלי, אלא פשוט בגלל שהיה קרב גדול עם איילת שקד, הוא רצה קולות דתיים לאומיים, הוא הציע למנחם הורוביץ שלא רצה, ואז פנה אליי, אמרתי לו, תשמע, תודה, אבל לא תודה".

אלא שניסיונותיו של נתניהו לא פסקו. ראש האופוזיציה התייעץ עם שרה נתניהו ולאחר מכן התקשר לסגל שוב בשיחת וואצאפ. "הוא אמר לי, דיברתי עם שרה, והיא אמרה שהמקום ה-14 זה לא מספיק, אז אני רוצה להציע לך את המקום הרביעי, וכל תפקיד שר שאתה רוצה. וזאת הבטחה מביבי, אז זה גם בטוח יקרה, כן? . אמרתי לו, תשמע, זה לא מתאים, זה לא הקטע, אני לא רוצה. ואז הוא אמר, בטוח יש תפקיד שרצית. אמרתי לו, ברצינות אמרתי לו, תשמע, אם כבר מדברים, אז אני חושב שצריך לעשות רפורמה בנושא המשפטים. מספיק המשפטים, אבל לא. ואז הוא אמר לי, אתה עוד תצטער על זה, וסגר את הטלפון".