חברת רמי לוי הודיעה הבוקר (ב') על פתיחת הסניף המהדרין החדש בעיר נתניה, הסניף השלישי בעיר. מחר בבוקר תיערך הפתיחה החגיגית של המקום. "בואו ליהנות מחוויית קנייה חדשה, טרייה, מהודקת ומדויקת כמו שאתם אוהבים. מחירים נמוכים, מגוון ענק, טריות ללא פשרות ושירות ששם אתכם במרכז", נמסר.

רמי לוי נכנס לתחום הסטוק ומבטיח להיות הכי זול בארץ

הסניף בנתניה אינו הסניף היחידי שרשת רמי לוי מתכננת לפתוח בזמן הקרוב. אתמול פורסם ב-ynet כי רמי לוי נכנס לתחום חדש ומקים רשת סטוק ארצית שתפעל במתכונת המזכירה את "מקסטוק". בעוד חודש וחצי תיפתח החנות הראשונה בפרדס חנה, על שטח של כ-2,500 מ"ר, במבנה שבו פעלה בעבר רשת אחרת. לוי יחזיק ב-60% מהבעלות באמצעות רשת הסופרים שלו, בעוד שהיתר יישאר אצל קבוצת יבואנים מתחום מוצרי הצריכה וכלי הבית, שינהלו את הפעילות השוטפת.

לדבריו, כמו במודל של "גוד פארם", גם כאן הוא משתף פעולה עם אנשי מקצוע מנוסים, ומצהיר כי המטרה היא להוביל במחירים ולהיות הזולים בענף. לצד הסניף הראשון, מתוכננת פריסה רחבה של הרשת בשנים הקרובות. שלושה סניפים נוספים עתידים להיפתח בערים הגדולות ירושלים, באר שבע וראשון לציון, כולם בשטחים דומים שנעים בין 2,000 ל־2,500 מ"ר. הרשת החדשה צפויה להתרחב במהירות ולתפוס נוכחות משמעותית בשוק מוצרי הסטוק.