אחרי שעות של חיפושים: הפרקליטה הצבאית הראשית אותרה בחיים

אחרי שעות של חרדה וחיפושים נרחבים, נמצאה האלופה יפעת תומר־ירושלמי בחיים ויצרה קשר עם משפחתה — שעות לאחר שנעלמה והשאירה מכתב ליד רכבה בחוף הצוק

חדשות כיפה חדשות כיפה 02/11/25 18:09 יא בחשון התשפו | עודכן בתאריך 02/11/25 19:05

אחרי שעות של חיפושים: הפרקליטה הצבאית הראשית אותרה בחיים
הפצ"רית היוצאת, האלופה יפעת תומר ירושלמי | , צילום: Oren Ben Hakoon/POOL

אחרי שעות של חיפושים אחרי הפרקליטה הצבאית הראשית, במשטרה מדווחים כי האלופה יפעת תומר-ירושלמי אותרה בחיים ויצרה קשר עם משפחתה. כזכור, כוחות משטרה חיפשו אחריה לאחר שלא נוצר איתה קשר מאז שעות הבוקר.

השאירה אחריה מכתב

הפרשה התחילה לאחר שרכבה של הפרקליטה הצבאית הראשית - שהתפטרה מתפקידה לאחר שפרשת הדלפת הסרטון בשדה תימן התפוצצה - נמצא בבוקר באזור חוף הצוק, כאשר עם תומר-ירושלמי עצמה לא נוצר קשר משעות הבוקר. היא השאירה אחריה מכתב, מה שהגביר את החשדות.

חוף הצוק, הערב

חוף הצוק, הערב, צילום: Tal Gal,FLASH 90

מדובר צה"ל נמסר: "בהמשך לפרסומים על החיפושים אחר הפרקליטה הצבאית הראשית, אלופה יפעת תומר ירושלמי. הרמטכ"ל הנחה את אגף המבצעים להפעיל את כל האמצעים העומדים לרשות צה"ל בכדי לנסות לאתרה בהקדם המיידי".

יצאה לחופשה - ועקבותיה נעלמו

כזכור, הדרמה מגיעה לאחר שהרמטכ"ל, רב-אלוף אייל זמיר, הודיע בשבוע שעבר על פתיחת חקירה פלילית בפרשת פרסום הסרטון משדה-תימן ועל יציאתה לחופשה של הפצ"רית, האלופה יפעת תומר-ירושלמי.

הרמטכ"ל זמיר עצמו שוחח הערב עם מפכ"ל המשטרה, רב-ניצב דניאל לוי, בכדי להתעדכן בפרטי החיפושים אחרי תומר-ירושלמי. מדובורת המשטרה נמסר כי: "בהמשך לחיפושים אודות נעדרת באזור החוף בהרצליה, כעת נמסר כי הנעדרת נמצא בריאה ושלמה".