משפחות 7 באוקטובר ותנועת "קומו" הודיעו כי הטקס הלאומי לציון שנתיים ל- 7 באוקטובר יתקיים בפארק גני יהושע. את הטקס צפויים להנחות שחקן "פאודה" צחי הלוי ואשירה גרינברג, אלמנתו של סא"ל גרינברג, מג"ד גדוד 13 שנפל בקרב בעזה.
יונתן שמריז, מייסד תנועת קומו, אמר: "קורא לכולם להמשיך לתרום על מנת שנוכל לערוך את אחד האירועים המרגשים והעוצמתיים בתולדות המדינה, בהשתתפות עשרות אלפי אנשים".
צחי הלוי, צילום: אורטל דהן
בשנה שעברה: הטקס הונחה על ידי חנוך דאום ורותם סלע
כזכור, בשנה שעברה הנחו את הטקס הדוגמנית רותם סלע והקומיקאית חנוך דאום. דאום שיתף בפייסבוק שלו: "קיבלתי על עצמי להנחות את טקס הזיכרון הלאומי של המשפחות השכולות והחטופים. דיברתי עם מארגני הטקס ואני מתחייב שזה יהיה טקס ממלכתי, כל ישראלי ומאחד. כשם שהגיבורים שלנו נלחמו יחד באותה שבת ארורה, כך אנחנו נעמוד יחד, מימין ומשמאל, דתיים וחילוניים בחיבוק משותף. לזכרם".