הנהלת האירווזיון העבירו לישראל מסרים לא רשמיים לפיהם ניתן לסיים את משבר ההשתתפות של ישראל באירוויזיון אם ישראל תודיעה על פרישה זמנית בשנה הקרובה בתחרות או שתעלה לבמה עם דגל ניטרלי ולא דגל ישראל, כך פורסם אתמול (א') ווינט. לפי הערכות ישראל תסרב להצעה.
"איפה הממשלה?"
הכתב הבכיר של חדשות 12, ירון אברהם, פרסם הבוקר פוסט בחשבון ה-X שלו, בו תקף את ההצעה והציע הצעה משלו: "האיום של מדינות ספציפיות באירופה והרמיזות של גורמים אחרים שקשורים לאירוויזיון שעדיף לישראל לפרוש בעצמה צריכים להיענות בקמפיין אגרסיבי מצידנו, ובטח לא בקיפול זנב ופרישה".
"Music is Music עם תמונות של הטבח בנובה תהיה תשובה מצוינת לגלים של אנטי ישראליות ואניטישמיות מובהקים. איפה הממשלה? מי השר שיציף את הבעיה והפתרון בישיבת הממשלה השבועית במקום להתחרות על מקום טוב יותר בפריימריז בחסות המתקפה על מערכת המשפט? איפה היוזמה? היצירתיות? האקטיביות? היציאה מהקופסה? אין כלום" תקף.