חבר הכנסת אחמד טיבי חשף הבוקר (ה') את קשריו עם השר דודי אמסלם, ובריאיון לעמרי אסנהיים וסולימן מסוואדה ברשת ב' אמר: "אנחנו נמצאים באותו בניין בכנסת, הוא גם שר מקשר מקשר בכנסת ואחראי על בתי הדין השרעיים. רק לפני כמה חודשים חברי ווליד טאהא שהוא ראש סיעת רע"מ נפגשנו בנושא הזה, הוא נענה מייד והקשיב, עדיין לא קיבלנו את מה שאנחנו רוצים אבל אנחנו יודעים לדבר. נדמה שהבעיה שלו יותר עם אשכנזים מאשר ערבים".
כזכור, קשר מפתיע נוסף עם הח"כ הערבי נחשף לאחרונה על ידי הפרשן הפוליטי של ערוץ 12,עמית סגל, שחשף כי טיבי היה מתמחה במחלקה שבה עבדה אימו. סגל חשף את הדברים כשהשיב לטענות הפרשנית דנה וייס על ניסיון מכוון של מחנה הימין למנוע הקמת ממשלת שמאל באמצעות הדרישה לחרם על המפלגות הערביות.
"מי שרוצה להשתלב לא תומך בטרור"
תחילה טענה וייס: "יש פה עשרים אחוז מהציבור שמגיע להם נצגיות בכנסת. בסוף איימן עודה התחיל הושיט יד לציבור השיראלי והלך והקצין, אבל מנסור עבאס רצה להתרכז בדו קיום וגם אותו הפכו ללא לגיטמי. יש כאן עניין פוליטי שבו מחנה הימין רוצה לוודא שהצד השני לא יוכל להשיג רוב שנשען על שותפות יהודית ערבית. הרי בבתי החולים יש שותפות כזו".
בתגובה השיב עמית סגל: "גילוי נאות, אחמד טיבי שירת במחלקה של אמא שלי. מי שרוצה להשתלב לא תומך בטרור. הבעיה העיקרית היא בעצם יצירת הההשוואה. איימן עודה לא שווה ערביי ישראל. מי שעושה את זה הוא לוקה בגזענות של ציפיות נמוכות".