ועדת חוץ וביטחון התכנסה היום (ג'), לראשונה תחת היו"ר החדש בועז ביסמוט. בוועדה נוכח ח"כ ינון אזולאי מש"ס, ניסה להסביר את עמדת החרדים ואמר כי החרדים מעולם לא ביקשו לפטור את כל החרדים, גם לש"ס יש מצביעים חיילים ושלאף אחד לא אכפת מהמגזר הערבי.
הילדים שלי יצאו מעזה, האחרון לפני שבוע, הלילות שלי עכשיו נראים קצת יותר טוב.
— אלעזר שטרן Elazar Stern (@Elazar_stern) August 12, 2025
באותו זמן שהילדים שלנו, המילואימניקים נמצאים שם בעזה, הילדים שלהם, הנכדים שלנו, הנשים שלהם חיים אחרת.
ינון אזולאי יכול להשתתף בכמה דיונים שהוא רוצה - אין סיכוי שהוא יבין את זה, גם יעקוב אשר לא יבין את… pic.twitter.com/ShYQtp9giU
הם פשוט חיים אחרת
ההסברים האלו הכעיסו במיוחד את ח"כ אלעזר שטרן, שנכח אף הוא בוועדה, ותקף את אזולאי ואת שאר הח"כים החרדים: "הילדים שלי יצאו מעזה, האחרון לפני שבוע, הלילות שלי עכשיו נראים קצת יותר טוב" כתב בחשבון ה-X שלו.
אלעזר שטרן, היום צילום: דורון בלוך
"באותו זמן שהילדים שלנו, המילואימניקים נמצאים שם בעזה, הילדים שלהם, הנכדים שלנו, הנשים שלהם חיים אחרת" שיתף בכנות. "ינון אזולאי יכול להשתתף בכמה דיונים שהוא רוצה - אין סיכוי שהוא יבין את זה, גם יעקוב אשר לא יבין את זה. הם פשוט לא רוצים".