ביום שישי האחרון זומן ח"כ חנוך מילביצקי לחקירה בלהב 433 בעקבות חשדות על תקיפה מינית והדחת עד. במרכז הפרשה עומדת עדות שהוגשה נגד מיכאל חיטמן, ראש עמותת "קבלה לעם", שלפיה אחת הנשים שנפגעה לכאורה מינית על ידו, הודחה למתן עדות שקר. ח"כ מילביצקי, ששימש בעבר יועץ משפטי של העמותה, נחשד כי היה שותף פעיל במהלך זה. היום (א') תקפו בליכוד את ההחלטה לזמנו לחקירה.
היועמ"שית מנסה למנוע את הדחתה
"מסע הרדיפה משולח הרסן של היועמ"שית נגד ממשלת ישראל ונציגיה הוא סכנה לביטחון המדינה" כתבו בהודעתם. "מאז הכרזת הממשלה על כוונתה לפטר אותה, היועמ"שית מסכלת בכל דרך את עבודת הממשלה ויוזמת חקירות פרועות נגד חברי הקואליציה, אחת אחרי השניה".
"היומע"שית שנמצאת בניגוד עניינים מוחלט מתנהלת כשורפת אסמים, בניסיון למנוע את הדחתה" המשיכו. "ההחלטה לפתוח בחקירה נגד ח"כ מיליביצקי יממה לאחר שפורסם שימלא את תפקיד יו"ר ועדת הכספים היא עוד דוגמא מובהקת לכך. לכולם ברור שזה נעשה בעיתוי לא מקרי ומשיקולים פוליטיים זרים. מדובר במסע צלב פוליטי החותר תחת בחירת העם והדמוקרטיה שנועד למטרה אחת בלבד - פגיעה בכל דרך אפשרית בממשלה, בחבריה ובתפקודה".