במסגרת הסכם פשרה שהתקבל בחודש אוגוסט האחרון, חברת "שופרסל" מעניקה ללקוחותיה הטבת הנחה בסך של 5 שקלים מהזמנה שיבצעו בשופרסל אונליין. ההטבות יינתנו ל- 162,715 לקוחות ראשונים שיממשו ואשר מועד אספקתם הגיע. הקוד למימוש ההטבה: 4295.
ההטבה מותנית במינימום הזמנה 5 ₪ לא כולל דמי משלוח, ההטבה אישית ואינה ניתנת להעברה, מוגבלת למימוש אחד ללקוח ובתנאי שההטבה בתוקף במועד האספקה.
ההאשמות נגד שופרסל - והתגובה הישירה
ההסדר הושג במסגרת בקשה לאישור תביעה ייצוגית נגד "שופרסל" נטען כי במהלך תקופת הקורונה הרשת גבתה דמי משלוח מופרזים בהזמנות אונליין, גם כאשר סכום ההזמנה הסופי היה אמור לזכות את הלקוח בהנחה. בנוסף נטען כי במבצעי הנחות בכמות, כאשר לא סופקו כל המוצרים, שופרסל חייבה במחיר מלא ולא העניקה את ההנחה, וכן כי לקוחות חדשים חויבו בטעות עבור ערכת הצטרפות חינמית.