בנו של ראש הממשלה, יאיר נתניהו, חשף בריאיון חדש לערוץ TOV את הסיבה מדוע עזב את הארץ למיאמי לפני כשנתיים - ההפגנות נגד אביו וממשלתו בתקופת המחאות נגד הרפורמה המשפטית. "ראיתי שהפרקליטות - ולצערי גם השב"כ והמשטרה - פשוט מפקירים את דמנו. אמרתי: די. אני צריך פסק זמן. אני רוצה ללכת לבית קפה - בלי דפיקות לב שיבואו אליי", שיתף.
"הם אומרים שהם הולכים להרוג אותי, והם עוד שנייה נכנסים לבית"
נתניהו הצעיר שיתף בריאיון במקרה שארע לפני כשנתיים שהשפיע עליו רבות: "מה שהיה בליל גלנט - אני הייתי בבית לבד, ההורים שלי לא היו, והיה שלב שחשבתי שהם יצליחו לפרוץ. הם פרצו את כל המחסומים, התחילו לטפס על הגדרות עם לפידים והם אומרים שהם הולכים להרוג אותי, והם עוד שנייה נכנסים לבית. ואני רואה את המשטרה לא עושה כלום".
בהמשך, בנו של ראש הממשלה הוסיף ושיתף על מחשבותיו שהביאו לעזיבת ישראל. "אתה אומר: יש מצב שהם יצליחו פעם אחת, והם יעשו בי לינץ'? הייתה פעם אחת שהם כמעט הצליחו לפרוץ, והמאבטחים שמו אותנו בחדר מוגן, והיו בכוננות עם נשקים שלופים. אתה אומר: יש להם את הפלוגות של הבריונים. אתה אומר: אני לא יכול להסתפר. אני לא יכול ללכת לבית קפה. זה שלטון טרור".