ימים ספורים לאחר ניסיון החיסול, הערוץ הסעודי "אל חדת'" דיווח הבוקר (א') כי אותרה גופתו של מנהיג חמאס ברצועת עזה מוחמד סינוואר יחד עם עשרה מעוזריו. כמו כן, לפי הדיווח, בנוסף לגופתו של סינוואר האח, אותרה גופתו של מוחמד שבאנה - מפקד חטיבת רפיח.
זמן קצר לאחר הדיווח הדרמטי, שר הביטחון ישראל כ"ץ הגיע לדיון בוועדת חוץ וביטחון, ושם התייחס לטענות בדבר אישור חיסולו של רב המרצחים: "אין עדיין אימות אבל לפי כל האינדיקציות מוחמד סינוואר חוסל".
חיל האוויר ניסה לחסל את מנהיג חמאס בעזה
כזכור, ביום שלישי בשבוע שעבר חיל האוויר ניסה לחסל את מנהיג חמאס ברצועה, מוחמד סינוואר. התקיפה בוצעה בסמוך לבית החולים האירופי בעיר, ויועדה למפקדה תת-קרקעית של ארגון הטרור. בתיעודים שפורסמו מתוך הרצועה נראים סימנים ברורים לפגיעה בתשתית תת-קרקעית.
לפי גורמים במערכת הביטחון, לאחר שהתקבל המידע אודות מיקומו של סינוואר, חיל האוויר ביצע תקיפה דומה לזו של חיסול חסן נסראללה, ותקף את כל הכניסות והיציאות למפקדה התת-קרקעית באמצעות פצצות חודרות בונקרים.
שיטת התקיפה גרמה לקריסת המנהרות
שיטת התקיפה גרמה לקריסת המנהרות, וכתוצאה מכך, גם מי שלא נפגע מהקריסה, ייפגע בהמשך מחנק. כמו כן, חיל האוויר המשיך לתקוף את כל מי שהתקרב למוקד התקיפה בניסיון לחלץ את הנפגעים. נזכיר, כי מוחמד סינוואר הוא מנהיג החמאס ברצועה בפועל מאז שאחיו, יחיא סינוואר, חוסל בידי ישראל.