ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט, עבר אירוע רפואי מלחיץ הבוקר (א'), כשחש ברע במהלך אימון ופונה לבית החולים "מאיר" בכפר סבא, שם התברר שעבר אירוע לבבי וזמן קצר לאחר מכן עבר בהצלחה צינתור. בנט הודה לדואגים הרבים לשלומו ועדכן שמצבו טוב והוא יישאר בבית החולים להשגחה.
"אשאר בבית החולים להשגחה ואחזור בהקדם לפעילות מלאה"
בהודעתו מסר: "מודה לכם עם ישראל האהוב על הדאגה לשלומי, בימים הקרובים אשאר בבית החולים להשגחה ואחזור בהקדם לפעילות מלאה כדי שיהיה פה טוב, לכולנו. אני מודה לצוות בית החולים "מאיר", על הטיפול המקצועי והמסור".
מודה לכם עם ישראל האהוב על הדאגה לשלומי, בימים הקרובים אשאר בבית החולים להשגחה ואחזור בהקדם לפעילות מלאה כדי שיהיה פה טוב, לכולנו.
— Naftali Bennett נפתלי בנט (@naftalibennett) April 20, 2025
אני מודה לצוות בית החולים ״מאיר״, על הטיפול המקצועי והמסור.
❤️
רבים במערכת הפוליטית איחלו לבנט החלמה מהירה, ושמו את האנושיות לפני האיבה הפוליטית. אך לא כולם הצליחו לשים את הפוליטיקה בצד, ח"כ אושר שקלים מהליכוד מסר לראש הממשלה: "מאחל בריאות איתנה לראש ממששת המנדטים לשעבר. תוהה כיצד מי שקורס באימון גופני בגיל 53 ,היה מסוגל לנהל 7 זירות מלחמה בו זמנית . מן המתבקש שיחשוף כנדרש את תיקו הרפואי. רפואה שלמה".