נתניהו קיים הערכת מצב בנושא החטופים - בהשתתפות ראש השב"כ

ראש הממשלה נתניהו קיים הערכת מצב ביטחונית בנושא החטופים בהשתתפות ראשי מערכת הביטחון וביניהם ראש השב"כ: "ראש הממשלה הנחה על המשך הצעדים לקידום שחרור חטופינו"

חדשות כיפה חדשות כיפה 16/04/25 22:54 יח בניסן התשפה

נתניהו קיים הערכת מצב בנושא החטופים - בהשתתפות ראש השב"כ
נתניהו וראש השב"כ | , צילום: פלאש 90

ראש הממשלה נתניהו קיים הערכת מצב ביטחונית סביב המשא ומתן לשחרור החטופים בהשתתפות ראשי מערכת הביטחון וביניהם ראש השב"כ. מוקדם יותר הערב, רה"מ והממשלה הגישו לבג"ץ בקשה לבטל את צו הביניים המונע את פיטוריו של ראש השב"כ רונן בר, זאת על רקע פרשת ההדלפות מתוך השירות. בעמדת המדינה שהועברה לבית המשפט נטען כי "הדיונים סביב הארכת מעצרו של איש שב"כ החשוד בהדלפה מעלים חשש לקיומן של פעולות שבוצעו מתוך ניגוד עניינים ולצרכים אישיים".

כזכור, אמש בוטל דיון הקבינט המצומצם כדי למנוע את השתתפות ראש השב"כ בדיון, הבוקר דווח כי נציג השב"כ לא השתתף אתמול בסיור של ראש הממשלה בעזה, בניגוד למקובל בביקורים קודמים בהם השתתפו נציגי שב"כ. בלשכת ראש הממשלה הסבירו: מדובר בביקור צבאי ולא בביקור שב"כ.