שעות ספורות לאחר הפוסט הקשה שפרסמה בעקבות האיומים שספגה לאחר שהאשימה את ראש הממשלה במחדל 7 באוקטובר, ראש הממשלה בנימין נתניהו שוחח הלילה (ה') עם שורדת השבי הצעירה לירי אלבג והוריה.
"לירי הודתה לראש הממשלה על השיחה המרגשת"
לשכת ראש הממשלה: "בשיחה חיזק ראש הממשלה את לירי, והביע הערכה לכושר העמידה שלה ולגבורתה בשבי החמאס. לירי הודתה לראש הממשלה על השיחה המרגשת, על החלטתו האמיצה להביא לשחרורה ולשחרורם של חטופים מן השבי, וביקשה מראש הממשלה להמשיך ולהשיב את כולם".
עוד נמסר: "ראש הממשלה ביקש לחזק את ידיה למול ההתקפות שהיא עוברת באמצעי המדיה השונים בימים אלה. בנוסף, סיפר לה ראש הממשלה כי הגברת נתניהו והוא עמדו בקשר רציף עם משפחתה, כי הוא פועל להשבתם של כל החטופים, וכי ישמח להיפגש בקרוב איתה ועם חברותיה התצפיתניות ששבו מן השבי".
כזכור, מוקדם יותר אתמול אלבג הצעירה פרסמה פוסט כואב ברשתות החברתיות: "אני קוראת את התגובות, קוראת את האיומים שקיבלתי, את הקללות. ואני מפחדת. אני לא מפחדת מהתגובות עצמן, אני לא מפחדת לפגוש את אחד האנשים שהגיבו לי כאלו דברים. אני מפחדת ממה שנהפכנו להיות".