משפחות חטופים מאיימות על נתניהו: תחזיר את החשמל לעזה - עכשיו

עשרות משפחות חטופים דורשות מנתניהו והממשלה לבטל את ההחלטה לנתק את החשמל לעזה, כי הדבר מעמיד בסכנה את יקיריהם. המשפחות הוסיפו ואמרו כי הדבר לא יקרה בתוך 24 שעות, הם יפנו לבג"ץ

חדשות כיפה חדשות כיפה 10/03/25 16:33 י באדר התשפה | עודכן בתאריך 10/03/25 16:44

משפחות חטופים מאיימות על נתניהו: תחזיר את החשמל לעזה - עכשיו
אזרחים עזתים | , צילום: Ali Hassan,Flash90

עשרות משפחות חטופות וחטופים מ"פורום חיים משפחות להצלת החטופים", פנו היום (ב') במכתב לראש הממשלה בנימין נתניהו ולשרים, גדעון סער ואלי כהן על רקע ההחלטה להפסיק את הזרמת החשמל לעזה. במכתב, הם טוענים כי ההחלטה שהתקבלה מעמידה את החטופים בסכנה מיידית.

במכתב צוטטו דבריהם של שורדי השבי אלי שרעבי וארבל יהוד

במכתב, מצוטטים דבריהם של שורדי השבי אלי שרעבי וארבל יהוד. בנוסף, הובאה עמדה של צה"ל שאומרת כי אספקת החשמל נחוצה גם כדי למנוע מחלות שיסכנו את החטופים ואת החיילים שבשטח. המשפחות המשיכו והוסיפו כי אם ההחלטה לא תבוטל בתוך 24 שעות, הם יעתרו לבית המשפט העליון.

על המכתב חתומות משפחות רבות, וביניהן: משפחת אצילי, משפחת אורף משפחת חיימי, משפחת אילוז, משפחת קלדרון, משפחת מוזס, משפחת ליפשיץ, משפחת מצגר, משפחת שרמן, משפחת סבירסקי, משפחת ליימברג ועוד.