אייל זמיר החליט: דניאל הגרי יעזוב את תפקידו - ויפרוש מצה"ל

תת-אלוף דניאל הגרי לא יקודם לדרגת אלוף, אלא יעזוב בקרוב את תפקידו ויפרוש מצה"ל. הרמטכ"ל ביקש להביע את הערכתו הרבה לתא"ל הגרי על שנים של שירות קרבי משמעותי למען מדינת ישראל

חדשות כיפה חדשות כיפה 07/03/25 11:56 ז באדר התשפה | עודכן בתאריך 07/03/25 15:02

אייל זמיר החליט: דניאל הגרי יעזוב את תפקידו - ויפרוש מצה"ל
דניאל הגרי | , צילום: Avshalom Sassoni,Flash90

ימים ספורים לאחר כניסתו לתפקיד הבכיר, הרמטכ"ל החדש, רב-אלוף אייל זמיר ודובר צה"ל, תת-אלוף דניאל הגרי סיכמו היום (ו') על סיום תפקידו של דובר צה"ל בשבועות הקרובים. תת-אלוף הגרי יסיים את תפקידו ויפרוש מצה"ל.

"תא"ל הגרי ביצע את תפקידו כדובר צה"ל באופן מקצועי ומסור"

הרמטכ"ל ביקש להביע את הערכתו הרבה לתא"ל הגרי על שנים של שירות קרבי משמעותי למען מדינת ישראל: "תא"ל הגרי ביצע את תפקידו כדובר צה"ל בתקופת מלחמה מהמורכבות בתולדות המדינה, באופן מקצועי ומסור".

הרמטכ"ל, שנכנס לתפקידו ביום רביעי האחרון, הספיק למנות מספר מינויים בכירים בזמן הקצר. בין המינויים - אלוף תמיר ידעי נבחר לכהן בתור סגן הרמטכ"ל, במקום אלוף אמיר ברעם. בנוסף, אלוף יניב עשור ימונה למפקד פיקוד הדרום.