דווקא אחרי ההתקרבות לנתניהו - בן גביר תוקף: "ממשלה מבוהלת"

השר לשעבר איתמר בן גביר התייחס בציוץ לדיווחים על כך שחמאס נוטה לקיים את פעימת שחרור החטופים כסדרה ואמר: "דווקא עכשיו הממשלה מתכוונת להמשיך להסתפק בשחרור שלושה חטופים בלבד"

חדשות כיפה חדשות כיפה 12/02/25 22:05 יד בשבט התשפה

דווקא אחרי ההתקרבות לנתניהו - בן גביר תוקף: "ממשלה מבוהלת"
בן גביר ונתניהו , צילום: Yonatan Sindel/Flash90

על רקע הדיווחים כי ארגון הטרור חמאס נוטה לקיים את הפעימה הקרובה כמותכנן, השר לשעבר ח"כ איתמר בן גביר העלה פוסט לרשתות החברתיות, בהן הוא נכנס בהחלטות המסתמנות, וזאת על רקע גיבויו של נשיא רצות הברית, דונלד טראמפ.

עסקה מופקרת

ממשלת ישראל בדרך להחמצה היסטורית נוספת" כתב. "אחרי שקיבלנו גיבוי מהנשיא טראמפ להביא גיהינום על עזה אם חמאס לא משחרר את כל החטופים, הממשלה מתכוונת להמשיך להסתפק בשחרור שלושה חטופים בלבד, במתווה המופקר שכולל שחרור מאות מחבלים רוצחים מהכלא, תוך המשך הכנסת דלק וסיוע לרצועה. עסקה מופקרת, ממשלה מבוהלת".

לאחר הצהרת הנשיא טראמפ, לפיה לאחר המלחמה יעבירו את העזתים מן עזה למדינה שלישית שלתקלוט אותם, התייחס בן גביר לדברים ואמר: ""עוד לא תפרתי חליפת שר מחדש אבל אין ספק שגברו הסיכויים שעוצמה יהודית תחזור לממשלה", אמר בן גביר. "הכדור עכשיו בידיים של ראש הממשלה", הבהיר והצהיר: "אם הוא מוציא את זה לפועל - אני שם לידו על מלא מלא. ברגע שמתחילים ויש כוונה ליישם - אני חוזר"