בית"ר ירושלים הודיעה היום (ב') כי תעלה למשחק בליגת העל בכדורגל מול מכבי ת"א כאשר הם לבושים בתלבושות כתומות, על מנת לקרוא להחזיר את בני משפחת ביבס שנותרו בשבי ואת כל החטופים ברצועת עזה הביתה.
בית"ר ירושלים נגד מכבי חיפה, סוף העונה שעברה, צילום: פלאש 90
לא שוכחים ולא מוותרים על האחים והאחיות שלנו
בהודעת המועדון נכתב: "בית"ר ירושלים לא מרבה להחליף את הצהוב-שחור המסורתי, אבל הערב נעלה למשחק באצטדיון בלומפילד בתלבושת כתומה וייחודית". בנוסף, נכתב בהודעה כי "486 ימים לאחר 7 באוקטובר הנוראי, אנחנו לא שוכחים ולא מוותרים על האחים והאחיות שלנו ברצועת עזה וממשיכים לדרוש כי שירי, אריאל וכפיר הצעירים יוחזרו הביתה כמה שיותר מהר. אנו מחזקים ועוטפים את ירדן ביבס בתקווה לבשורות טובות שיגיעו. עם ישראל חי".
אב המשפחה, ירדן ביבס, כבר חזר הביתה ביום שבת האחרון במסגרת הפעימה האחרונה, בה השתחררו גם קית' סיגל ועופר קלדרון. לפי שעה, עדיין לא ידוע מה עלה בגורלם שם האם שירי ושל אריאל וכפיר הקטנים. הם צפויים להשתחרר מהשבי במהלך הפעימות הקרובות.