דובר צה"ל התיר הערב (ב') לפרסום על נפילתם של סרן איליי גבריאל אטדגי, סמל ראשון נתנאל פסח ורב סמל הלל דינר בקרב בצפון רצועת עזה. השלושה לוחמים בגדוד שמשון (92) בחטיבת כפיר. עם נפילתם, מספר חללי המלחמה עומד על 821.
צה"ל בעזה | , צילום: דובר צה"ל
הלוויות הנופלים יערכו מחר בחיפה ובכפר עציון
סרן איליי גבריאל אטדגי, מקריית מוצקין, סגן מפקד פלוגה, בן 22 היה בנופלו. סמל ראשון נתנאל פסח ז"ל, מאלעזר, בן 21 היה בנופלו. רב סמל הלל דינר ז"ל, מטלמון, בן 21 היה בנופלו. נתנאל ז"ל יובא למנוחות בבית העלמין בכפר עציון מחר בשעה 12:00. הלווייתו של איליי תיערך מחר בשעה 12:00 בבית העלמין הצבאי בחיפה.
ראש המועצה האזורית בנימין ישראל גנץ ספד לרב סמל הלל דינר ז"ל: "איבדנו היום את הלל מפירותיה הטובים ביותר של בנימין. כמו משפחתו לדורותיה היה הלל נטוע ומחובר לארץ ולעם באהבה ונלחם למען כולנו".
ראש עיריית קריית מוצקין ספד בכאב לסרן איליי גבריאל אטדגי ז"ל: "השמיים נפלו היום על בני משפחת אטדגי ועל קריית מוצקין כולה. איליי, גדל בבית של ערכים, צניעות ואהבת הארץ. איליי הותיר אחריו גם שני אחים דואבים".