טלי גוטליב ברגע של פרגון: "ידעתי את כל הספרים של בני גורן בעל פה"

במהלך דיון בוועדה המיוחדת לזכויות הילד, חברת הכנסת טלי גוטליב חשפה יכולות זיכרון פנומנליות: "אני יודעת לשנן חומרי לימוד בקטע הזייתי, ידעתי את כל הספרים של בני גורן בעל פה"

חדשות כיפה חדשות כיפה 19/11/24 19:23 יח בחשון התשפה

טלי גוטליב ברגע של פרגון: "ידעתי את כל הספרים של בני גורן בעל פה"
חברת הכנסת טלי גוטליב, צילום: Yonatan Sindel,Flash90

חברת הכנסת טלי גוטליב חשפה כישרון מרשים במהלך דיון בוועדה המיוחדת לזכויות הילד. בדיון שעסק בהקלות עבור תלמידים מאזורי העורף גוטליב טענה כי שינון חומרים אינו יכולת לימודית כה חשובה ואף שיתפה: "אני יודעת ללמוד חומרים בעל פה בקטע הזייתי - זה לא אומר עליי כלום. הרבה יותר הגיוני שאני אדע לחשוב לעומק ואני אקבל כלים להיות יותר רגועה או נחמדה, נגיד, לצורך העניין, ידעתי את כל הספרים של בני גורן בעל פה".

כזכור, גוטליב שורה של התבטאויות אל שגרתיות. במהלך דיון הנוגע לפסקי דין על גירושין, חברת הכנסת טלי גוטליב סיפרה: "הגרוש שלי אחלה בן אדם, רצה להתגרש וזו זכותו - אפשר אפילו להבין אותו". גוטליב שיתפה בסיפורה המשפחתי: "גבר הוא לא כספומט, אישה היא לא רק אמא".

טלי גוטליב: "אלחם על זכויות האבות גם אם כל ארגוני הנשים יהיו על הראש שלי"

כזכור, בינואר חברת הכנסת טלי גוטליב הגיעה במיוחד על מנת לנאום במליאת הכנסת נגד תופעת הניכור ההורי של אבות גרושים. בנאומה אמרה חברת הכנסת כי היא מתכוונת להיות לפה עבור אותם אבות מנוכרים. עוד אמרה גוטליב כי היא תילחם על זכויותיהם של אבות בבדי הדין לענייני משפחה: "גם אם כל ארגוני הנשים יהיו על הראש שלי".