הרמטכ"ל בבונקר של חיזבאללה: "יכלו לצאת לפשיטות - עצרנו את זה בזמן"

הרמטכ"ל, רב-אלוף הרצי הלוי, סייר עם מפקד פיקוד הצפון ומפקד אוגדה 98 במתחם התת-קרקעי של ארגון הטרור חיזבאללה בדרום לבנון: "תפסנו את זה בזמן, לפני שהיה מאוחר מדי, ואסור שהתשתיות האלה יחזרו כאן לדורות"

חדשות כיפה חדשות כיפה 28/10/24 19:53 כו בתשרי התשפה | עודכן בתאריך 28/10/24 19:57

הרמטכ"ל בבונקר של חיזבאללה: "יכלו לצאת לפשיטות - עצרנו את זה בזמן"
הרמטכ"ל הרצי הלוי | , צילום: דובר צה"ל

הרמטכ"ל, רב-אלוף הרצי הלוי, סייר השבוע עם מפקד פיקוד הצפון ומפקד אוגדה 98 במתחם התת-קרקעי של ארגון הטרור חיזבאללה בדרום לבנון, שהושמד בסוף השבוע על-ידי כוחות צה"ל. במהלך הסיור, הוא ביקר בחדרים השונים במתחם ודיבר עם המפקדים.

הרמטכ"ל בבונקר |

הרמטכ"ל בבונקר | צילום: דובר צה"ל

"חיזבאללה מכין את מרחב הגבול למלחמה"

הרמטכ"ל אמר: "אנחנו נמצאים לא רחוק מקו הגבול, יש כאן מערכת מנהרות מאוד מפותחות - שירותים, מקלחות, מטבחים, מחסני אלמ"ח רבים מאוד, יכלו לצאת מכאן לפשיטות. אנחנו אומרים שנים, חיזבאללה מכין את מרחב הגבול למלחמה".

עוד הוסיף ואמר: "תפסנו את זה בזמן, לפני שהיה מאוחר מדי, ואסור שהתשתיות האלה יחזרו כאן לדורות. בעבודה נכונה פירקתם את זה נכון והמשימה עכשיו היא להשלים את זה בצורה מלאה. לא יכול להישאר משהו שחוזרים ופועלים ממנו".