חשו ברע: בצבא בודקים האם אזרחים תרמו לחיילים עוגיות חשיש

מספר חיילי מילואים חשו ברע לאחר שלפי החשד אכלו עוגיות חשיש שקיבלו כתרומה מאזרחים. על פי החשד, אזרחים הגיעו לבסיס עם אוכל ועוגיות לחיילים. לאחר שהחיילים אכלו מהעוגיות - כמה מהחיילים חשו ברע ולאחר בדיקה התגלה החשד כי בעוגיות היה חשיש

חדשות כיפה חדשות כיפה 08/09/24 14:00 ה באלול התשפד

חשו ברע: בצבא בודקים האם אזרחים תרמו לחיילים עוגיות חשיש
לוחמי מילואים, ארכיון | , צילום: Ayal Margolin,Flash90

מספר חיילי מילואים בבסיס צה"ל בדרום חשו ברע לאחר שלפי החשד אכלו עוגיות חשיש שקיבלו כתרומה מאזרחים. המשטרה הצבאית פתחה בחקירה אודות נסיבות המקרה. כך פורסם לראשונה היום (א') ב-ynet.

בתחילה חשבו כי המזון היה מקולקל

על פי החשד, בסוף השבוע האחרון אזרחים הגיעו לבסיס עם תרומות מזון לחיילים ובהן אוכל ועוגיות. לאחר שהחיילים אכלו מהעוגיות, כמה מהם חשו ברע ופנו למרפאה. בתחילה חשבו כי המזון היה מקולקל, אך לאחר בדיקה עלה החשד כי מדובר בעוגיות חשיש.

אילוסטרציה |

אילוסטרציה | צילום: Creative Family,Shutterstock

"הנהלים יחודדו כי אין לקבל תרומות אוכל שאינן סדורות"

החיילים לא נזקקו לפינוי לבית החולים ולאחר מספר שעות הם החלו לחוש יותר טוב. לאחר היוודע המקרה, המשטרה הצבאית החלה לחקור את האירוע. מדובר צה"ל נמסר: "מספר חיילי מילואים חשו ברע לאחר שקיבלו תרומות מזון מאזרחים. הנהלים יחודדו כי אין לקבל תרומות אוכל שאינן סדורות".