ענקית התעופה: טיסות לישראל יבוטלו עד אפריל 2025 | משבר הטיסות

חברת התעופה האמריקנית אמריקן איירליינס הודיעה כי היא מבטלת את טיסותיה לישראל עד לחודש אפריל 2025. הביטול הממושך מצטרף לגל ביטולים עצים בחודשים האחרונים מצד חברות תעופה שונות

חדשות כיפה חדשות כיפה 18/08/24 14:54 יד באב התשפד

ענקית התעופה: טיסות לישראל יבוטלו עד אפריל 2025 | משבר הטיסות
אילוסטרציה, צילום: Markus Mainka,Shutterstock

גל ביטולי הטיסות נמשך: ענקית התעופה אמריקן איירליינס הודיעה כי היא מאריכה את את משך ביטול הטיסות שלה לישראל. החברה הודיעה כי עד לחודש אפריל 2025 לא יהיו טיסות לישראל וממנה. הודעת אמריקן איירליינס מצטרפת להודעותיהן של חברות נוספות שלאורך התקופה האחרונה מבטלות טיסות רבות לישראל מחשש מההסלמה המתרחשת בין ישראל וחיזבאללה.

למרות היעדר התגובה מצד איראן, עוד ועוד חברות מבטלות

כזכור, גם חברת התעופה הפופולארית ראינאייר הודיעה על ביטול כל הטיסות לנתב"ג אם כי רק עד ה-27 באוגוסט. ראינאייר נחשבת מבוקשת מאוד בקרב הישראלים, בעיקר חובבי הלואו קוסט. גם חברת התעופה הגרמנית לופטהנזה הודיעה כי "בעקבות הערכות מצב ביטחוניות" היא מעדכנת מחדש את לוח הטיסות ומשהה את הטיסות שלה לת"א, ביירות, עמאן, ארביל וטהרן עד ליום ה-21 באוגוסט. גל הביטולים החל זמן קצר לאחר היוודע תוצאות האסון במג'דל שמס בו נרצח 12 ילדים במתקפת חיזבאללה.