"חוזר בי מהביטוי": רונן צור משך את התביעה נגד העיתונאי הסרוג
"חוזר בי מהביטוי": רונן צור משך את התביעה נגד העיתונאי הסרוג
רונן צור משך את התביעה על אבישי גרינצייג על סך חצי מיליון שקלים, תוך שהוא מתחייב לא להגישה שוב. העיתונאי עצמו הסתייג מכינוי צור כ"שקר כדרך חיים". "אני חוזר בי ממנו"
עיתונאי התאגיד אבישי גרינצייג צייץ היום (ב') ברשת ה-X כי רונן צור, שבעבר תבע אותו על סך של כחצי מיליון שקלים ושהתאגיד ימחק את הפרסומים אודותיו בין היתר בנוגע למשפטו של גרינצייג: השקר אצלו דרך חיים", משך את התביעה תוך שהוא מתחייב לא להגיש אותה שוב.
ידידי ורעי רונן צור הגיש נגדי אישית תביעת לשון הרע בסך חצי מיליון שקלים, וכן דרש שהתאגיד ימחק את הפרסומים אודותיו ושאני אפרסם תיקון ושגם אפרסם את פסק הדין שייפסק נגדי.
לפני שנה פרסמתי כי רונן צור בעבר נשכר על ידי ערוץ 14 (כאשר הוא כונה ערוץ 20) וסיפק להם שירותי יח״צ ואסטרטגיה,… https://t.co/MhhngTwke5
בתגובה לציוץ של עצמו, גרינצייג סייג ואמר: "בשנה החולפת פרסמתי כתבות ופרסומים אודות רונן צור. אני משתדל בדרך כלל לשמור על תרבות דיבור וניסוח מכובד, ומשום כך אני סבור שהביטוי 'שקר כדרך חיים' אודות צור היה לא מכובד ואני חוזר בי ממנו".