מיזם חדש מנסה לחבר בין מאות אלפי יהודים בעזרת הקריאה המוכרת ביותר ביהדות "שמע ישראל". במסגרת המיזם, אשר נולד לפני כשבועיים ותפס השראה ברשתות החברתיות ובתחנות הרדיו החרדיות, אמרו אתמול בערב מאות אלפים את קריאת שמע יחד, כשהשעה נקבעה כדי לגשר על הבדלי השעות במדינות השונות.
אישי ציבור ורבנים שונים במגזר החרדי הצטרפו למיזם, כשבנוסף אליהם קראו סליבריטאים להשתתף בקריאת השמע ההמונית. בין האמנים שרית חדד, זבולון מושיאשווילי, מירי בוהדנה, רינת גבאי, אורטל גושן, אחי נתן ועוד.
באתר וואלה התראיין יוזם האירוע מיכאל גרינוולד ואמר כי "לא האמנתי שתהיה לזה היענות כל כך גדולה. זורקים כדור ולא יודעים להיכן זה מגיע". בדבריו הוא קרא לכל יהודי חילוני, דתי וחרדי, להשתתף באמירת הפסוקים 'שמע ישראל'. "גם אם מישהו יודע רק את הפסוק או את הפרשה הראשונה, זה גם טוב".