ענהאל שמואלי התחילה ללמוד גלישה, אבל מאחורי התמונה מהחוף יש סיפור שנמשך הרבה מעבר לשיעור הראשון. בסטורי ששיתפה באינסטגרם סיפרה כי במשך שנים ויתרה על דברים שרצתה לעשות בגלל האפשרות שתהיה בהיריון. כזכור, שמואלי, יוצרת תוכן ויוצאת "המירוץ למיליון", היא אם לארבע בנות. בשנים האחרונות שיתפה גם בדרך להרחבת המשפחה ובאובדני היריון שחוותה.
לא עשיתי בגלל המחשבה 'שאולי אהיה בהריון'
"כל כך הרבה דברים בחיי לא עושה בגלל המחשבה 'שאולי אהיה בהריון'", כתבה, והסבירה שלפעמים אכן הייתה בהיריון והחמיצה דברים, ובפעמים אחרות עצרה מראש מתוך מחשבה שזה יקרה בקרוב. את התחושה תיארה במילים "החיים שלי על הולד", ובהמשך הוסיפה: "ואת זה לקח לי להבין 5 שנים של ציפייה ואכזבה".
בסטורי הבא כבר הגיעה הבחירה לעשות משהו אחרת: שמואלי שיתפה תמונה שלה על גלשן המונח על החול וכתבה "מפה לשם אחותכן התחילה ללמוד גלישה!!!!". גם רגע לפני שהתחילה, הספקות לא נעלמו. "כן כן רגע לפני החורף ועם כל הסיבות הכי מוצדקות למה לא להתחיל. והרבה התנגדות של הראש שאומר לי 'עזבי'", שיתפה. הפעם, לצד הסיבות לדחות, הופיעה גם המילה שבחרה להוסיף לתמונה: "התחלתי".