אחרי שעזב את הבית: הווידוי של קייט מידלטון על הפרידה מבנה

הנסיך ג'ורג' החל את לימודיו בפנימיית איטון בספטמבר האחרון, וכעת הוא חוזר הביתה לחופשה. קייט מידלטון סיפרה בשיחה במהלך ביקור צדקה עד כמה היא מחכה לרגע שבו כל ילדיה יהיו שוב בבית

חדשות כיפה חדשות כיפה 29/10/26 10:48 יח בחשון התשפז

עקבו אחרינו בגוגל

החופשה של הנסיך ג'ורג' היא סיבה לשמחה עבור אמו, קייט מידלטון. לאחר שבנה הבכור החל ללמוד בפנימיית איטון היוקרתית, נסיכת ויילס מצפה לחזרתו הביתה ולזמן משותף עם המשפחה. את תחושותיה היא שיתפה בשיחה לא מתוכננת במהלך ביקור שערכה באנגליה.

"אני לא יכולה לחכות שכולם יהיו בבית"

דניס אשטון, ששוחחה עם קייט בחנות צדקה של ארגון ההוספיס לילדים של מזרח אנגליה שבמחוז נורפוק, סיפרה על המפגש לסוכנות הידיעות Press Association. לדבריה, הנסיכה הביעה את התרגשותה לקראת שובו של ג'ורג' עם תחילת חופשת בית הספר.

אחרי שעזב את הבית: הווידוי של קייט מידלטון על הפרידה מבנה
קייט מידלטון, צילום: B. Lenoir,Shutterstock

קייט אף סיפקה הצצה לרגשותיה בשיחה עם ילד שפגשה במקום. כשהוא סיפר לה שהחופשה עומדת להתחיל, היא השיבה: "הילדים שלי יוצאים לחופשה מחר, ואני לא יכולה לחכות שכולם יהיו בבית".

ג'ורג', בן 13 והשני בסדר הירושה לכתר הבריטי, החל ללמוד באיטון בספטמבר, בעקבות אביו, הנסיך ויליאם. כעת הוא צפוי לשוב לבית לחופשה מהלימודים, בזמן הזה הוא צפוי לשוב לבית המשפחה ולבלות עם הוריו ועם אחיו, שרלוט בת ה-11 ולואי בן ה-8.