"תסתכלו לו בעיניים שבתמונה": הבקשה המרגשת של אדווה דדון

עיתונאית חדשות 12, אדווה דדון, השתתפה באירוע זיכרון לדוד מאיר ז"ל, שנהרג ב-7 באוקטובר בזמן שלחם לצד בן זוגה, ידין גלמן. דדון ביקשה מעוקביה להכיר לעומק את הנופלים וללמוד עליהם

חדשות כיפה חדשות כיפה 05/10/26 16:48 כד בתשרי התשפז | עודכן בתאריך 05/10/26 18:06

עקבו אחרינו בגוגל

עיתונאית חדשות 12, אדוה דדון השתתפה באזכרה לציון שלוש שנים לנפילתו של רס"ן דוד מאיר ז"ל. מאיר לחם ב-7 באוקטובר בבארי לצד בן זוגה של דדון, ידין גלמן. השניים נפצעו יחד וחולצו באותו מסוק, אך דקות לאחר מכן נקבע מותו של מאיר. בסטורי שהעלתה לאינסטגרם שיתפה דדון תיעוד מהאירוע, וכתבה על משפחתו ועל המשפחות הרבות שמציינות בימים אלה ימי זיכרון ואזכרות ברחבי הארץ.

מכל אחד מהחללים אפשר לקחת משהו, ערך אחד

"ואני חשבתי לעצמי בין מילות השירים כמה משפחות מרוסקות מנציחות את האהובים שלהם ביום הזה", כתבה דדון. "כמה אזכרות וטקסים וערבי שירה היו אתמול ויהיו בשבוע הקרוב ברחבי הארץ. אסור לשכוח, ולתת לאף אחד להשכיח".

"תסתכלו לו בעיניים שבתמונה": הבקשה המרגשת של אדווה דדון
אדווה דדון, צילום: Moshe Shai,Flash90

דדון פנתה גם למי שאינם יכולים להגיע לאזכרה או לא מכירים את המשפחות אישית. "תבחרו חלל אחד ותסתכלו לו בעיניים שבתמונה, למדו עליו", ביקשה. "מכל אחד מהחללים אפשר לקחת משהו, ערך אחד ליישם ביום יום שלנו". על דוד כתבה: "מדוד אני לוקחת את הרצון לחבר בין אנשים, ואהבת הארץ".