יותר מ־150 אלף צפיות בתוך זמן קצר לביצוע אחד - ושיר ציון בן ארי מתחילה למשוך תשומת לב בזכות הקול והיצירה שלה. בתו בת ה־16 של הזמר חנן בן ארי שיתפה השבוע בטיקטוק ביצוע לשיר מקורי שכתבה, והתגובות לא איחרו להגיע.
"פעם ראשונה ש'הבת של' משאירה אבק"
זה לא הביצוע הראשון ששיר ציון מפרסמת. בחודשים האחרונים היא משתפת בחשבון הטיקטוק שלה שירים מקוריים, כשהיא מלווה את עצמה בנגינה על פסנתר. החשבון כבר צבר כ־10 אלף עוקבים, והסרטונים שהעלתה הגיעו יחד למאות אלפי צפיות.
התגובות לביצועים שלה מעידות כי הקהל כבר מתחיל לזהות אותה בזכות עצמה. בין התגובות לסרטון נכתבו מחמאות כמו "מטורפת. את שרה כמו מלאך", "איזה שיר יפה ואיזה קול מהמם יש לך" ו"אי אפשר להפסיק לשמוע אותך". אחד הגולשים אף כתב: "פעם ראשונה ש'הבת של' משאירה אבק לאבא שלה".
מחכים לשירים בפלטפורמות הרשמיות
חלק מהעוקבים ניסו למצוא את השירים של שיר ציון בפלטפורמות המוזיקה, אך גילו כי הם עדיין לא זמינים שם באופן רשמי. בעקבות זאת, בתגובות כבר נשאלו שאלות בנוגע לאפשרות שהיא תשחרר בעתיד את השירים באופן מסודר.
עד לאחרונה הכירו רבים את שיר ציון בעיקר דרך הוולוגים שחנן בן ארי העלה לרשתות, שבהם היא נשמעה משוחחת איתו ברקע. לפני כמה חודשים היא פתחה חשבון טיקטוק עצמאי והחלה לפרסם בו את המוזיקה שלה - וכעת נראה שהיא מתחילה לבנות לעצמה קהל משלה, הרחק מההגדרה "הבת של חנן בן ארי".