רגע אחרי שהצטרפה לפוליטיקה: נטעלי שם טוב חוגגת הישג ענק

אשת התקשורת שהצטרפה לפוליטיקה חגגה את ההכרזה המרגשת לצד הישג משמעותי במיוחד: מיליון צפיות בפודקאסט של אבי שושן, שבירך: "היא תהיה נציגה נפלאה בכנסת ישראל"

חדשות כיפה חדשות כיפה 26/08/26 08:47 יג באלול התשפו

רגע אחרי שהצטרפה לפוליטיקה: נטעלי שם טוב חוגגת הישג ענק
נטעלי שם טוב, צילום: פרטי

פחות מיממה עברה מאז הודיעה נטעלי שם טוב באופן רשמי על כך שהיא מצטרפת למפלגתו של עופר וינטר, "עמך ישראל", זאת לאחר חרושת שמועות בנושא - וכבר מגישת החדשות לשעבר והפוליטיקאית העתידית חוגגת הישג משמעותי, עליו היא הודיעה בסטורי ברשתות החברתיות שלה.

"ברכות לנטעלי שם טוב"

שם טוב שיתפה אתמול (ג') בערב סטורי של אבי שושן, אצלו היא התארחה בפודקאסט לפני שבועיים. בסטורי, כתב שושן בגאווה: "ברכות לנטעלי שם טוב על 1 מיליון צפיות ברשת לפודקאסט המרתק איתה". עוד הוא הוסיף ברכה אישית: "היא תהיה נציגה נפלאה בכנסת ישראל".

כאמור, אתמול בערב השיק תא"ל במיל וינטר את מפלגתו, ובנוסף הציג את בכירי הרשימה שלו. לצד שם טוב, יתמודדו מטעם הרשימה לכנסת פעיל ההסברה יוסף חדאד, פעילת הימין ללי דרעי, סגן ראש מועצת שומרון דוידי בן ציון ועוד שמות חמים.