נתן זהבי בבקשה חריגה לציבור: "רק הצעות רציניות"

שדר הרדיו לשעבר פרסם ברשתות כי הוא מחפש עבודה לאחר עשרות שנים של נסיון ורייטינג של מאות אלפי מאזינים, הפוסט זכה לתגובות אוהדות רבות: "איש יקר, נקי כפיים ושדר מעולה".

חדשות כיפה חדשות כיפה 30/07/26 14:37 טז באב התשפו | עודכן בתאריך 30/07/26 14:35

נתן זהבי בבקשה חריגה לציבור: "רק הצעות רציניות"
נתן זהבי, תביעת מיליונים נגד 103FM, צילום: Miriam Alster/FLASH90

נתן זהבי שדרן הרדיו הותיק פרסם אתמול (ד) פוסט ברשת פייסבוק בו הוא פנה לעוקבים בבקשה מפתיעה: "מחפש עבודה. שדר עם נסיון של עשרות שנים ורייטינג של מאות אלפי מאזינים מחפש עבודה. רק עם הצעות רציניות תפנו אלי". הפוסט זכה לתגובות אוהדות רבות, ביניהן המגיש לשעבר דן שילון שכתב: "אילו הייתה לי היום במה ראויה, הייתי מעסיק את נתן זהבי כבר אתמול. איש יקר, נקי כפיים ושדר מעולה".

https://www.facebook.com/share/p/19FVFmPjbw/

מוקדם יותר השבוע, נתן זהבי זכה בסכום כולל של כ-900 אלף שקלים. זאת לאחר משפט ארוך שניהל מול רדיו 103 בעקבות ההחלטה להשעות אותו, כתגובה להתבטאותו הקיצונית בשידור בשנת 2022.

"גם לחופש הביטוי יש קווים אדומים"

התבטאויותיו של זהבי כללו דברים קשים על הציבור החרדי, ביניהן "הייתי שמח לו כמה מכם היו קושרים את התפילין לגרון שלהם ותולים את עצמם". תגובת רדיו 103 הייתה: "הדברים שאמר היום נתן זהבי בוטים ומבזים, מיותר לציין שאין להם מקום בשידורי התחנה, ואנחנו מגנים אותם בכל לשון. גם לחופש הביטוי יש קווים אדומים." לאחר שסירב להתנצל השעייתו הזמנית מהתחנה הפכה לפיטורין לצמיתות.