הדוגמנית ומגישת הטלוויזיה רותם סלע נוהגת להשתעשע מידי פעם בעקיצות בומבסטיות על בעלה, אריאל רוטר. הפעם היא עקצה אותו בסטורי שהעלתה לאינסטגרם, כשלצד תמונה מהממת שלהם בבית קפה כתבה: "תמונה נהדרת שלי ושל בעלי הראשון", בסטורי הבא סלע מיהרה להבהיר: "וגם האחרון". אלא שגם כאן היא עקצה כשהוסיפה בסוגריים - "בינתיים".

ההתלבטות של רותם סלע: "הבטחתי לבעלי שלא אעשה את זה"

זאת לא הפעם הראשונה שסלע משעשעת את העוקבים במערכת היחסים שלה עם רוטר. במהלך המלחמה עם איראן היא שיתפה: "קמתי הבוקר הפוכה ברמות ואני מרגישה שמה שיכול לעודד אותי הוא לקנות משהו, אבל הבטחתי לאריאל שאני נרגעת עם הקניות", כתבה לחבריה, "אני בדילמה". חברה אחת השיבה לה: "אני גם ככה, אבל עם ממ"ד", ואחרת הוסיפה: "תקני, לא נגלה לו". בסופו של דבר סלע החליטה לעמוד בהבטחה ("אני אישה של מילה") ולוותר על הקניות.

כזכור, ביום ההולדת האחרון של מגישת הטלוויזיה, לקח בעלה אריאל רוטר את המיקרופון וסיפר לכל האורחים על הרגלי הקניות של אשתו. "תראי כמה אנשים אוהבים אותך", פתח, ואז התבדח: "כולם התכנסו כדי לעשות לך intervention (התערבות) ולהגיד לך שאפשר וצריך לעצור את ההתמכרות לתיקים. אנחנו נילחם בזה ביחד". לאחר שהאורחים צחקו, הוסיף הבעל האוהב: "עכשיו ברצינות - את נהדרת, כולם אוהבים אותך ואני אוהב אותך יותר מכולם. שיהיה לך יום הולדת שמח".