גיא זוארץ נלחץ מיעל בר זוהר: "את רוצה שאני אשמור נגיעה?"

יעל בר זוהר שיתפה סרטון של כוכב הכדורגל מסי שבו הוא נמנע ממגע עם נשים והציעה לבני הזוג לקבל השראה. גיא זוארץ הגיב בהומור: "האם בעצם את אומרת לי שאת רוצה שאני אשמור נגיעה?"

חדשות כיפה חדשות כיפה 16/07/26 17:01 ב באב התשפו | עודכן בתאריך 16/07/26 22:36

גיא זוארץ נלחץ מיעל בר זוהר: "את רוצה שאני אשמור נגיעה?"
גיא זוארץ ויעל בר זוהר, צילום: רפי דלויה, HOT

בצל הניצחון הדרמטי של נבחרת ארגנטינה בחצי גמר המונדיאל, יעל בר זוהר שיתפה ברשתות החברתיות סרטון של כוכב הכדורגל ליאו מסי, שבו נראים רגעים בהם הוא מצטלם עם מעריצים - תוך הקפדה שלא לגעת בנשים שמצטלמות איתו.

"את אומרת לי שאת רוצה שאני אשמור נגיעה?"

בר זוהר בחרה לשתף את הסרטון כשהיא מתייגת את בעלה גיא זוארץ, וכתבה בהומור: "מוגש כשירות לנשים כאן, מוזמנות להעביר לבני הזוג שיקבלו השראה". התגובה של זוארץ לא איחרה להגיע, והוא החליט לקחת את הדברים בהומור ולתהות האם אשתו בעצם מנסה לרמוז לו לאמץ את מנהגו של מסי.

בסרטון שפרסם סיפר: "ראיתי את הסרטון הזה על מסי אני התעוררתי איתו הבוקר כי יעלי שיתפה אותו איתי באינסטגרם ומסי שם לא נוגע בנשים אחרות הוא לא לוחץ יד לא מחבק שהוא מצטלם כלום כלום צדיק אורגינל".

בהמשך שאל זוארץ את עצמו מדוע בר זוהר שלחה לו את הסרטון: "אני אומר לעצמי למה היא שלחה לי את זה?", והוסיף: "להרים למסי? לפאר אותו? לפרגן לו על אתמול? בכלל על האישיות?". לבסוף הוא הגיע למסקנה המשעשעת מבחינתו: "האם בעצם את אומרת לי יב"ז שלי מתוקה שאת רוצה שאני אשמור נגיעה?", חתם מגיש הטלוויזיה את דבריו.