הדרמה של שלומי מ"המירוץ למיליון": "קמפיינים לא קורים, הצגות מתבטלות"

שלומי יפרח, כוכב "המירוץ למיליון", תיאר ברשת את הפער בין הציפייה לפני התוכנית לבין מה שקרה בפועל בקריירה שלו: "חשבנו שנסיים את העונה עם הרבה יותר עוקבים ועבודות שפשוט לא קרו". עוד הוסיף: "קמפיינים לא קורים, הצגות מתבטלות, יש הצעות אבל דברים לא נסגרים"

חדשות כיפה חדשות כיפה 10/05/26 19:09 כג באייר התשפו

הדרמה של שלומי מ"המירוץ למיליון": "קמפיינים לא קורים, הצגות מתבטלות"
שלומי ואסף, המירוץ למיליון, צילום: רגב זרקה

כוכב העונה האחרונה של "המירוץ למיליון", שלומי יפרח, התייחס היום (א') ברשתות החברתיות לאופן שבו השפיעה התוכנית על הקריירה שלו בתור שחקן. יפרח אמר כי הוא חשב שיסיים את העונה עם יותר עוקבים ברשתות ועבודות שפשוט לא קרו בגלל המצב הביטחוני המתוח.

"התקופה הזאת מתה בגלל המלחמה. אנשים לא יודעים מה יהיה"

שלומי שיתף וידוי אישי על מה שחשב לפני היציאה לצילומים של התוכנית המצליחה: "יש לא מעט מתמודדים של העונה הזאת של המירוץ, אני ביניהם, שחשבו שנסיים את העונה עם הרבה יותר עוקבים ועבודות שפשוט לא קרו".

"התקופה הזאת מתה בגלל המלחמה. אנשים לא יודעים מה יהיה, אז דברים לא קורים. קמפיינים לא קורים, הצגות מתבטלות. יש הצעות, אבל דברים לא נסגרים, בעזרת ה' גם ייסגרו, אי אפשר לדעת", הסביר יפרח.