איך אתם חגגתם ט"ו בשבט? הזמרת נרקיס נאלצה להעביר את ראש השנה לאילנות בבדיקות מקיפות בבית החולים, לאחר שהייתה מעורבת בתאונת דרכים מסובכת. העיתונאי ערן סוויסה פרסם כי הזמרת המצליחה הייתה מעורבת בתאונת שרשרת שהתרחשה בצומת פלוגות, בדרום הארץ, והיו מעורבים בה מספר רכבים שספגו פגיעות קשות.
שוחררה למנוחה בביתה
בעקבות התאונה פונתה הזמרת לבית החולים ברזילי, שם עברה סדרת בדיקות מקיפות. בסיום הבדיקות נקבע כי הזמרת יכולה להשתחרר ולעבור לנוח בביתה.
רק לפני מספר חודשים נרקיס מצאה את עצמה במנוחה בביתה, כשבאמצע החורף פקד אותה חולי מפתיע. בתמונה שהעלתה בסטורי, חלקה נרקיס סיטואציה המוכרת לרבים מאתנו בחורף - מתחת לשמיכה, עם בינג' של "יומני הערפד" ברקע. "הביאו לי מלא מרק, וכדורים וויטמינים ומה לא", שיתפה. הזמרת המשיכה והודתה לעוקביה על ההודעות הדואגות. "בגלל שאני כבר הוזה מרוב חום שיש לי", כתבה, "אני משתפת אתכם בשמורים שיש לי בטיקטוק. בא לכם?" משם חלקה הזמרת שורת סרטונים רנדומליים עם העוקבים, שעזרו לה להעביר יחד איתם את תקופת המחלה.