ניב סולטן רומנטית: "ככה, עם פליטה על החולצה"

השחקנית המצליחה בירכה את בן זוגה השחקן לרגל יום הולדתו בסטורי בחשבון האינסטגרם שלה: "אוהבת אותך ברצף של כמה שנים טובות, אבל השנה - ככה, עם טטרה על הכתף, ופליטה על החולצה - אוהבת אותך הכי"

חדשות כיפה חדשות כיפה 04/09/25 11:30 יא באלול התשפה

ניב סולטן רומנטית: "ככה, עם פליטה על החולצה"
ניב סולטן ומאור שוויצר, צילום: אור גפן

בחודש יוני האחרון צמד השחקנים ניב סולטן ומאור שוויצר, שהכירו על סט הצילומים של סדרה בה כיכבו יחד, הפכו להורים לבן בכור - נטע. היום (ה') הם שוב חוגגים יחד, הפעם את יום הולדתו של שוויצר בן ה-36. בסטורי בחשבון האינסטגרם שלה השחקנית המצליחה פרסמה מספר תמונות משותפות של הזוג, ואיחלה בקצרה.

ניב סולטן חוגגת יום הולדת לבעלה

"אבושקי, מזל טוב", כתבה לצד רגליים קטנטנות של תינוק, "אתה המתנה הכי גדולה שלנו. אוהבת אותך ברצף של כמה שנים טובות, אבל השנה - ככה, עם טטרה על הכתף, ופליטה על החולצה - אוהבת אותך הכי". לסיום הוסיפה איחולים וגם נימוק מתנצל לברכה הקצרה: "כל שתבקש לו יהי. זהו, סליחה, אין זמן לברכות ארוכות, הבוס הקטן צועק עליי".