הווידוי החשוף של כתבת חדשות 12: "זה לא פשוט, מקווה שישתפר"

יונה לייבזון, כתבת חדשות 12 ששימשה כשליחת הערוץ בארצות הברית במשך שש שנים, שיתפה את עוקביה ברשתות על האתגרים שבחזרה לישראל: " זה לא תמיד פשוט, לחזור לארץ זו רכבת הרים: יש רגעים מאושרים וכאלה שפחות. זה רילוקיישן לכל דבר"

חדשות כיפה חדשות כיפה 28/08/25 12:25 ד באלול התשפה

הווידוי החשוף של כתבת חדשות 12: "זה לא פשוט, מקווה שישתפר"
כתבת חדשות 12, צילום: Arie Leib Abrams,Flash90

כתבת חדשות 12, יונה לייבזון, שיתפה אמש (ד') את עוקביה ברשתות החברתיות בחוויית החזרה שלה ושל משפחתה לישראל, לאחר שש שנים שבהן שהו בארצות הברית, שם שימשה כשליחת חדשות 12. לייבזון הודתה כי היא מתגעגעת לארה"ב אך שמחה להיות שוב בארץ. בסיום דבריה הוסיפה כי כולם אמרו לה שמתרגלים רק אחרי שנה, וכי מאז שחזרו חלפו ארבעה חודשים - "אז מקווה שישתפר".

"זה לא פשוט, מקווה שישתפר"

לייבזון נשאלה על ידי אחד מעוקביה האם היא מתגעגעת לארה"ב. "כן", ענתה - והוסיפה: "אבל שמחה שאנחנו פה. זה לא תמיד פשוט, לחזור לארץ זו רכבת הרים: יש רגעים מאושרים וכאלה שפחות. זה רילוקיישן לכל דבר", הסבירה. לבסוף, סיימה את דבריה ואמרה: "כולם אמרו לי שרק אחרי שנה מרגישים שחזרת לגמרי. בינתיים עברו ארבעה חודשים, אז מקווה שישתפר".