עצומה הקוראת להפסקת המלחמה בעזה עליה חתמו אמנים ישראליים מוכרים מסעירה את הרשת בימים האחרונים. העצומה עומדת מאחורי הכותרת "הצהרת קהילת התרבות: עוצרים את הזוועה בעזה", ובין המתנגדים לה בלט קולו של הזמר המוכר עידן עמדי שתקף את החותמים בחריפות. כעת תורה של הזמרת יובל דיין להביע עמדה נחרצת.
יובל דיין: "לא מפתיע שאף אחד לא הציע לי לחתום על מכתב האמנים"
"חשוב לי לשדר כאן אחדות גם אם אנחנו חושבים אחרת, כי מאמינה שזה מה שאנחנו הכי צריכים כרגע", פתחה דיין בסטורי בחשבון האינסטגרם שלה, "אבל בנוגע למכתב האמנים נגד המלחמה ובעצם נגד לוחמי צה"ל - לא מפתיע אותי שאף אחד לא הציע לי לחתום עליו... כי התשובה כמובן ברורה מראש. נחצה כאן קו אדום. לוחמי צה"ל והמילואימניקים - אתם עושים עבודת קודש. מי שטוען אחרת עיוור ולא מבין את משמעות ההגנה שלכם עלינו בכל שניה שעוברת".
דיין סיכמה את הסטורי שלה כך: "אני מתפללת בכל יום שתחזרו לשלום, שהחטופים יהיו כבר איתנו, שהסבל שלהם יגמר ושהמלחמה הזאת תהיה מאחורינו".