רותם סלע: עזבתי את אריאל והילדים לחודש שלם

השחקנית ומגישת הטלוויזיה מככבת בסדרה חדשה בנטפליקס לצד ליאור רז, וכותבת על כך בפוסט בחשבון האינסטגרם שלה: "הפעם הראשונה שיצאתי בחיי הבוגרים למסע של שקט, חופש וחיפוש עצמי"

חדשות כיפה חדשות כיפה 10/07/25 11:33 יד בתמוז התשפה

רותם סלע: עזבתי את אריאל והילדים לחודש שלם
רותם סלע, צילום: Noam Revkin Fenton,Flash90

מגישת הטלוויזיה והשחקנית רותם סלע מככבת בסדרה חדשה בנטפליקס, "Off Road", לצד ליאור רז. בפוסט בחשבון האינסטגרם שלה היא סיכמה את החוויה בהתרגשות והזמינה את העוקבים לצפות בתכנית. "המסע הזה הוא הרבה יותר מתוכנית בשבילי - הוא חתיכה מהלב שלי, מלאה בפעמים ראשונות", כתבה סלע.

רותם סלע מתרגשת מהסדרה החדשה בנטפליקס

בהמשך פירטה את כל הדברים שעשתה לראשונה בסדרה: "זו היתה הפעם ראשונה שביקרתי בקזחסטן ובקירגיסטן. הפעם ראשונה שעזבתי את אריאל והילדים לחודש שלם. הפעם הראשונה שנהגתי בשטח בדרכים כל כך מאתגרות. הפעם ראשונה שהייתי סגורה בג'יפ חודש עם מישהו (ושנינו יצאנו מזה בחיים כדי לספר). הפעם ראשונה שיצרתי סדרה - מהרעיון הקטן ועד היציאה היום לאוויר העולם. הפעם הראשונה שהצטלמתי בלי איפור, בלי שיער, בלי הלבשה ובלי אף איש ביוטי על הסט. והפעם הראשונה שיצאתי בחיי הבוגרים למסע של שקט, חופש וחיפוש עצמי בתוך כל הטירוף הזה שנקרא החיים".

בהמשך הפוסט סלע הודתה לכל מי שלקח חלק בפרויקט - מאנשי ההפקה ועד לצלמים, וכמובן לפרטנר ליאור רז. "השותף הכי טוב שהייתי יכולה לבקש לצידי", כתבה, "תמיד עם חיוך, תמיד עם סבלנות ואנרגיה טובה, תמיד משרה אווירת בטחון ותמיד צוחק ממני, שזה הכי חשוב".