אסי עזר הדהים את יאיר שרקי: "אני מבקש למסור לו שזה שלו"

מנחה הטלוויזיה אסי עזר זכה בפרס הגדול והקדיש אותו לכתב חדשות 12 יאיר שרקי: "הוא איש צנוע, שבכל פעם שאני רואה אותו בטלוויזיה אני מרגיש גאווה גדולה ותקווה גדולה שבסוף יהיה פה בסדר"

חדשות כיפה חדשות כיפה 12/05/25 19:34 יד באייר התשפה

אסי עזר הדהים את יאיר שרקי: "אני מבקש למסור לו שזה שלו"
אסי עזר זכה בפרס והקדיש אותו ליאיר שרקי | , צילום: אור גפן-Arie Leib Abrams/Flash90

איש התקשורת, אסי עזר, זכה אמש (א') בפרס "הנראות" בוועידה הלאומית הגאה. במהלך נאומו, עזר הקדיש את הפרס לעיתונאי יאיר שרקי, וביקש למסור לו כי הפרס הוא שלו. "יש בטלוויזיה מישהו שהנראות והראייה שלו בעיניי היא פי כמה יותר חשובה משלי ואני מדבר על יאיר שרקי מחברת החדשות", אמר מנחה הטלוויזיה.

"כל פעם שאני רואה אותו בטלוויזיה אני מרגיש גאווה גדולה"

עוד המשיך והוסיף: "הוא איש צנוע, שבכל פעם שאני רואה אותו בטלוויזיה אני מרגיש גאווה גדולה ותקווה גדולה שבסוף יהיה פה בסדר, ואנחנו חיים בתקופה שמאוד מאתגרת לחשוב שיהיה פה בסדר. אני מבקש למסור ליאיר שמבחינתי הפרס הזה הוא שלו, אבל אני לא מתכוון לתת לו אותו". שרקי הנרגש הגיב לעזר ברשתות החברתיות: "ריגשת חבר. תודה".