עדן הראל נפרדת בכאב: "הכי עצוב שיש"

ימים ספורים לאחר שריפת הענק באזור ירושלים, עדן הראל שיתפה תיעוד של פארק קנדה השרוף וכתבה בכאב: "המראה הכי עצוב שיש. כמה שעות יש לי במקום הזה, כזה צער"

חדשות כיפה חדשות כיפה 08/05/25 09:18 י באייר התשפה

עדן הראל נפרדת בכאב: "הכי עצוב שיש"
עדן הראל ועודד מנשה, צילום: טל עבודי

אשת התקשורת, עדן הראל, התייחסה הבוקר (ה') ברשתות החברתיות לשריפות הענק שהתרחשו באזור ירושלים בשבוע שעבר. הראל שיתפה תיעוד מפארק קנדה השרוף, וכתבה: "המראה הכי עצוב שיש. פארק קנדה. כמה שעות יש לי במקום הזה. התבודדויות, נשימות ועכשיו כזה צער.

"הרגשתי שאני לא מדוייקת עם הלב שלי"

כזכור, הראל עזבה את ערוץ 14 לפני מספר שבועות. בתחילת השבוע היא שיתפה ברשתות החברתיות את הסיבה שבגינה היא עזבה את התוכנית הפופולרית: "הרגשתי שאני לא מדויקת עם הלב שלי", השיבה הראל לעוקבת ששאלה.

"התכנית תפסה כיוון יותר מלחמתי פוליטי וזה פשוט קשה לי. קשה לי לדבר עם משפחות החטופים ולהמשיך את היום, קשה לי לדבר עם משפחות שכולות ולהמשיך את היום. קצת רגישה מדי". סיכמה את דבריה.