עמית סגל פרסם תמונה עם האפיפיור - הגולשים לא נותרו אדישים

הפרשן הבכיר של חדשות 12 שמע גם הוא על הידיעה לפיה האפיפיור פרנציסקוס מת בגיל 88, ונזכר במפגש נדיר שקיים בעצמו עם מנהיג העולם הקתולי. סגל פרסם את התמונה הנדירה – והתגובות לא איחרו להגיע

חדשות כיפה חדשות כיפה 21/04/25 16:21 כג בניסן התשפה

עמית סגל פרסם תמונה עם האפיפיור - הגולשים לא נותרו אדישים
עמית סגל, צילום: Arie Leib Abrams,Flash90

האפיפיור פרנציסקוס מת הבוקר (ב') בגיל 88, לאחר שסבל בחודשים האחרונים מבעיות בריאותיות. העיתונאי הבכיר של חדשות 12, עמית סגל, שיתף תמונה בחשבון האינסטגרם שלו תחת הכותרת: "המנוח ואני", וסיפר לעוקביו על הפעם שבה פגש את האפיפיור במפגש נדיר.

העוקבים ביקשו מסגל שיספר איך הגיע למפגש הנדיר

עוקביו של סגל לא נותרו אדישים לתמונה הנדירה, והתגובות זרמו בהמוניהם. בין שלל התגובות, שכללו טענות נגד האפיפיור כאנטישמי ואמירות אנטי נוצריות רבות, אך התבלטה מגיבה אחת שכתבה: "מנהיג נוצרי ומנהיג יהודי לוחצים ידיים". אחרים הופתעו מהמפגש ודרשו מהפרשן הבכיר קונטקסט למפגש המפתיע, אך ללא מענה.

האפיפיור פרנסיסקוס|

האפיפיור פרנסיסקוס| צילום: WIsam Hashlamoun,Flash90

נזכיר, כי האפיפיור פרנציסקוס, נולד בשם חורחה מריו ברגוליו בבואנוס איירס, בארגנטינה, והיה האפיפיור ה-266 של הכנסייה הקתולית והראשון שמוצאו מדרום אמריקה. הוא נבחר לתפקידו במרץ 2013, לאחר התפטרותו של בנדיקטוס ה-16, וכיהן במשך 12 שנים עד מותו באפריל 2025.